De Econometrist

De Econometrist neemt een statistische kijk op de wereld.

VESTING

Lancering: De Econometrist

Gisteren, op maandag 7 september, is er op de eerste VESTING Borrel van het jaar het nieuwe digitale platform van VESTING gelanceerd. Naast de bekendmaking van het thema van het vijfde lustrum van VESTING, was het eindelijk zo ver dat De Econometrist gelanceerd kon worden. De afgelopen maanden is er intern, zowel door het bestuur als de Magazine Committee van VESTING, hard gewerkt om dit initiatief vorm te geven.

Wat kunnen we er mee?

De vraag die nu misschien rijst is: wat kan ik hier mee? Het uitgangspunt van het digitale platform is om de content die het magazine van VESTING, de GAXEX, bood ook online aan te bieden in het kader van digitalisering. Het format van De Econometrist is daarvoor het meest geschikt. Op het platform vind je dus artikelen die ook in de GAXEX hadden kunnen verschijnen. Deze artikelen worden geschreven door de leden van de Magazine Committee. Verder kun je met het platform artikelen eenvoudig delen via social media. Dit kun je bijvoorbeeld doen via WhatsApp, Twitter of Facebook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeroen Westerbeek introduceert De Econometrist

Speciaal voor VESTING Leden

Verder is er voor VESTING Leden de mogelijkheid om in te loggen met de gegevens die ook op de website van VESTING gebruikt worden. Nadat je bent ingelogd, heb je de mogelijkheid om speciale VESTING Artikelen te lezen. Dit kunnen verslagen van borrels, inhousedagen of ander activiteiten zijn.

Vanmiddag zal het eerste artikel verschijnen, geschreven door Arthur Molenaar. Doorgaans zal er op iedere dinsdag om 12.00 uur een artikel verschijnen, dan wel geschreven door een Magazine lid dan wel door een andere auteur. Al met al zijn we vanuit het VESTING Bestuur erg tevreden met het tot nu toe bereikte resultaat. We wensen jullie veel plezier met het lezen van de artikelen, sfeerverslagen en andere content!

Deel dit artikel:

By Daniele Zedda • 18 February

← PREV POST

By Daniele Zedda • 18 February

NEXT POST → 34
Share on